Nieuwlandparc 309 D, 2952 DD Alblasserdam
Offerte Service

Nefit Bosch cv ketel offerte aanvragen

Zoek je een cv-combiketel met Hoog Rendement, een HR-ketel, dan is Nefit Bosch het meest vertrouwde merk. Logisch, want Nefit Bosch heeft een uitmuntende reputatie als het gaat om consistente hoge kwaliteit, gekoppeld aan een hoog niveau van dienstverlening. Met de nieuwste generatie Nefit Bosch hr-ketels is jouw woning helemaal klaar voor de toekomst.

Nefit Bosch ProLine NxT
Zoekt je een compacte, energiezuinige cv-ketel? ProLine NxT is de kleinste, maar ook de meest compleet uitgeruste HR-combiketel. Past vrijwel overal, maar levert prestaties van formaat. In alle opzichten een klasse beter dan vergelijkbare toestellen. Vraag hieronder direct en gemakkelijk een op maat gemaakte offerte aan.

Uitgebreid assortiment CV ketels

Hieronder vindt u een uitgebreide selectie van de cv-ketels die wij verkopen. Wij zijn officieel dealer van het merk Nefit-Bosch

Stap 1 – Kies uw gewenste cv-ketel

Als u op meer informatie klikt, kunt u de documentatie van zowel de cv-ketel als de thermostaten downloaden. Tevens vindt u hier de specificaties van de cv-ketel en ziet u welke thermostaten erbij passen.

Stap 2 – Stel zelf een offerte samen

Kies welke thermostaat u bij uw ketel wilt hebben. Tevens kunt u uit een aantal opties kiezen, zoals een dakdoorvoer, vulpakket en eventueel veiligheidsproducten. Vervolgens kunt u gelijk onze onderhoudscontracten bekijken.