Nieuwlandparc 309 D, 2952 DD Alblasserdam
Offerte Service

CV ketel onderhoudsabbonementen

Pas wanneer de CV-ketel het ineens begeeft, beseffen we hoe afhankelijk we zijn van dit apparaat. Bij Paraatservice begrijpen we maar al te goed dat u zich geen zorgen wilt hoeven maken over reparaties en onderhoud. Daarom bieden wij al onze klanten de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten voor hun CV-ketel.

Het belang van CV-ketel onderhoud

In de meeste gevallen bent u zelf verantwoordelijk voor de technische staat van uw CV-installatie. Helaas denken heel veel mensen niet na over het onderhoud van hun CV-ketel. En dat terwijl de CV-ketel één van de meest storingsgevoelige apparaten in uw woning is! Uit onze ervaring blijkt dat de meeste problemen met CV-ketels worden veroorzaakt door achterstallig onderhoud. Simpel gezegd: als u nooit onderhoud laat uitvoeren, is het slechts een kwestie van tijd voor de problemen zich aandienen. Een verkeerde afstelling van de regelapparatuur of een kleine lekkage zal u wellicht niet opvallen. Maar dergelijke zaken brengen wel slijtage en een onnodig hoog energieverbruik met zich mee. En dan hebben we het nog niet over het risico op brand of koolmonoxidevergiftiging! Onderhoud moet in principe om het jaar uitgevoerd worden. De CV-ketel wordt dan grondig geïnspecteerd en helemaal nagelopen. De brander en warmtewisselaar worden schoongemaakt, en de regel- en beveiligingsapparatuur kan indien nodig opnieuw worden afgesteld. Eventuele versleten onderdelen kunnen direct vervangen worden.

De voordelen van onderhoudscontracten

  • U bespaart op uw energiekosten
  • U bespaart op onnodige reparatiekosten
  • Het wooncomfort blijft gewaarborgd
  • Een zuinige installatie is beter voor het milieu
  • U bent verzekerd van een veilige installatie
  • De storingsgevoeligheid blijkt tot een minimum beperkt
  • Uw CV-ketel heeft een langere levensduur
  • U krijgt automatisch bericht wanneer het weer tijd is voor onderhoud
Bekijk hier de leveringsvoorwaarden
Onderhoud frequentie Onderhoud Cv Vanaf
1 x per 2 jaar Onderhoudsovereenkomst 1 x per 2 jaar, eerste onderhoud in het 3de levensjaar van de ketel. (de eerste 24 maanden van de 10,95 zijn de aflossing op de ketel dit geeft nog geen recht op onderhoud daarna gaat het met wederzijds goedvinden over in een onderhoudsovereenkomst ALL-IN service contract.

Onderhoud incl voorijkosten, onderdelen en arbeidsloon over alles wat in de ketel valt

€ 10,95 per maand
i.c.m. de aankoop van de ketel
Aanvragen