Nieuwlandparc 309 D, 2952 DD Alblasserdam
Offerte Service

CV ketel Barendrecht

Paraat Service en Onderhoud is uw CV installateur in Barendrecht

Paraat Service en Onderhoud is gespecialiseerd in het installeren, repareren en onderhouden van uw verwarming of CV ketel in Barendrecht. Wij leveren en onderhouden alle kwaliteitsmerken CV ketels / CV installaties tegen scherpe tarieven. Wij zijn erkend door de meest gerenommeerde fabrikanten zoals Remeha, Vaillant, Agpo Ferroli, Nefit, Intergas en AWB. Moet uw CV ketel vervangen worden? Nog dezelfde dag maken we een afspraak, zodat uw CV ketel zo snel mogelijk vervangen kan worden in Barendrecht.

Storing melden CV Ketel in Barendrecht

Storingen aan een CV ketel komen nooit gelegen. Wij vinden dan ook dat dergelijke ongemakken zo snel mogelijk verholpen moeten worden. Onze service- en onderhoudsdienst is van 8:00 tot 20:00 en zeven dagen per week bereikbaar. De vakkundige servicemonteur zal er dan alles aan doen om u vlot te helpen. Heeft u een storing te melden van uw CV ketel in Barendrecht, dat kan nu online of u kunt ook gewoon bellen op ons storingsnummer 06 10 88 67 83

CV ketel offerte aanvragen Barendrecht

We hebben een ruime keuze CV ketels van alle kwaliteitsmerken. Al onze prijzen zijn gebaseerd op het vervangen van uw CV ketel in Barendrecht inclusief BTW, arbeidsloon en materiaal. Het leidingwerk moet dan binnen 1 meter van de nieuwe CV ketel aanwezig zijn. Betreft uw situatie niet een vervanging van een CV ketel binnen 1 meter dan maken wij graag voor u een aangepaste maar scherpe vrijblijvende offerte.

Onderhoudscontract CV ketel Barendrecht

Natuurlijk kan preventief onderhoud aan uw CV ketel veel problemen voorkomen. Wij maken vooraf een afspraak voordat we bij u langs komen in Barendrecht. Bij de onderhoudsbeurt van uw CV ketel wordt de apparatuur gecontroleerd, afgesteld, schoongemaakt en op feilloze werking gecontroleerd. Mogelijke mankementen worden vroegtijdig gesignaleerd en verholpen. U kunt nu direct online een CV-installatie onderhoudscontract afsluiten.

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Werkgebied - CV ketel vervangen - CV ketel leasen