Nieuwlandparc 309 D, 2952 DD Alblasserdam
Offerte Service

CV ketel Gouda

Voor een CV-ketel Gouda bent u bij Paraat Service & Onderhoud aan het goede adres. U profiteert bij ons van vele voordelen, waaronder scherpe prijzen, vakkundige monteurs en een uitstekende service. We zijn u graag van dienst!

Wanneer is het tijd voor een nieuwe CV-ketel in Gouda?

De gemiddelde CV-ketel gaat ongeveer vijftien jaar mee, mits deze goed onderhouden wordt natuurlijk. Daarna is het toestel aan vervanging toe. In sommige gevallen kan het echter voordeliger zijn om eerder een nieuwe ketel aan te schaffen. Bijvoorbeeld wanneer u een wat oudere ketel heeft die veel energie verbruikt, of wanneer u regelmatig een monteur moet inschakelen vanwege storingen. Een nieuwe CV-ketel vergt vanzelfsprekend een investering, maar wanneer u kiest voor een moderne HR-ketel kunt u meteen beginnen met besparen op uw energiekosten. Zo kunt u die investering ook binnen afzienbare tijd weer terugverdienen. Daarbij profiteert u van een hoger comfort, en hoeft u zich geen zorgen te maken over hoge reparatiekosten voor uw oude ketel. 

De juiste CV-ketel voor uw persoonlijke situatie

Het aanbod CV-ketels is tegenwoordig heel groot. Dus hoe weet u nu welke ketel u moet kiezen? De keuze voor een ketel wordt bepaald door o.a. het soort woning dat u heeft, hoe groot de woning is, en uit hoeveel personen uw huishouden bestaat. Een ruime vrijstaande woning met een huishouden van vijf personen vraagt bijvoorbeeld om een andere ketel dan een appartementje met twee personen. Als officieel dealer van het merk Intergas kunnen wij u van deskundig advies voorzien. Vertel ons over uw woonsituatie, en wij laten u zien wat voor u de beste opties zijn.

 

CV ketel offerte Losse CV ketel kopen

 

Ja, ik zoek een CV-ketel in Gouda!

Heeft u interesse in een CV-ketel in Gouda, maar zit u nog met vragen of zijn er onduidelijkheden? Geen probleem! Neem vandaag nog contact op met Paraat Service & Onderhoud – onze medewerkers helpen u graag verder!