Nieuwlandparc 309 D, 2952 DD Alblasserdam
Offerte Service

CV ketel Rotterdam

U bent op zoek naar een CV-ketel specialist in Rotterdam of omgeving? Bij Paraat Service & Onderhoud zit u goed! Wij leveren diverse CV-ketels van het merk Intergas, welke wij uiteraard ook voor u kunnen installeren. Uiteraard tegen zeer scherpe prijzen!

Professioneel CV-ketel onderhoud in Rotterdam

Elke CV-ketel heeft periodiek onderhoud nodig. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat het toestel goed blijft functioneren en zijn energiezuinige werking behoud. Regelmatig onderhoud verlengd de levensduur van de ketel en is tevens belangrijk om de veiligheid te waarborgen. In de praktijk blijkt echter dat veel mensen niet of nauwelijks onderhoud laten uitvoeren, wat vaak veel problemen oplevert. Om die problemen te voorkomen biedt Paraat Service & Onderhoud u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. U betaalt dan een vast, laag bedrag per jaar, en krijgt automatisch bericht wanneer het weer tijd is voor een beurt. U maakt dan een afspraak met een monteur, die de ketel zal controleren op slijtage en kleine defecten. Hij zal de warmtewisselaar en brander schoonmaken, en de CV installatie indien nodig opnieuw inregelen. Zo bent u altijd verzekerd van een goed werkende, zuinige en veilige installatie!

Wat u zelf kunt doen

Naast het periodieke onderhoud door een specialist zijn er ook een aantal zaken die u gewoon zelf kunt doen om te zorgen dat uw CV installatie goed blijft werken. Hierbij kunt u denken aan het ontluchten van de radiatoren en het expansievat en het bijvullen van de CV-ketel. Hoe vaak u dit moet doen, is afhankelijk van uw ketel en hoe goed deze is ingeregeld. Indien u hier vragen over heeft, kunt u deze natuurlijk altijd aan ons stellen.

 

CV ketel offerte Losse CV ketel kopen

 

Ja, ik zoek een CV-ketel in Rotterdam!

Wilt u zich nog even rustig oriënteren op uw opties, of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor een nieuwe CV-ketel Rotterdam? Paraat Service & Onderhoud is u graag van dienst. Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord!