Nieuwlandparc 309 D, 2952 DD Alblasserdam
Offerte Service

CV ketel Etten-Leur

Paraat Service & Onderhoud is gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige, energiezuinige CV-ketels. Ook voor een CV-ketel Etten-Leur bent u bij ons aan het juiste adres!

Over onze CV-ketels in Etten-Leur

Paraat Service & Onderhoud is officieel dealer van het merk Intergas, dat bekend staat als een pionier op het gebied van CV-techniek. U profiteert bij ons van een ruim aanbod energiezuinige Intergas HR-ketels tegen verrassend scherpe prijzen. Zo heeft u keuze uit ketels met comfortklasse CW3, CW4 en CW5. Wij kunnen voor iedere situatie een passende oplossing bieden! Indien gewenst kunnen wij uw nieuwe CV-ketel natuurlijk ook voor u installeren. Vraag gerust een offerte bij ons aan; dit is geheel vrijblijvend!

Service en onderhoud van uw CV-ketel installatie

Elke CV-ketel heeft zo nu en dan behoefte aan een onderhoudsbeurt. Helaas vergeten veel mensen dit. Het gevolg: onnodige storingen, een hoger energieverbruik, en een kortere levensduur van de ketel. Om dergelijke problemen te voorkomen bieden wij u de mogelijkheid om bij aanschaf van een nieuwe CV-ketel Etten-Leur direct een onderhoudsabonnement bij ons af te sluiten. Voor dit periodieke onderhoud, dat wordt uitgevoerd door onze servicepartner HanVos Warmtetechniek, betaalt u een vast laag bedrag per jaar. Wanneer het weer tijd is voor de controle en onderhoudsbeurt, kunt u een afspraak maken met een van de vakkundige monteurs. Op die manier bent u altijd verzekerd van een veilige, energiezuinige CV-ketel installatie, waarbij het risico op storingen tot een minimum beperkt blijft. Wel zo’n fijne gedachte!

 

CV ketel offerte Losse CV ketel kopen

 

Ja, ik zoek een CV-ketel in Etten-Leur!

Zoekt u een CV-ketel in Etten-Leur, maar heeft u nog vragen of behoefte aan deskundig advies? Neem dan vandaag nog telefonisch of per e-mail contact op met Paraat Service & Onderhoud. We helpen u graag verder. Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte!