Nieuwlandparc 309 D, 2952 DD Alblasserdam
Offerte Service

CV ketel Delft

U bent op zoek naar een CV-ketel specialist in Delft of omstreken? Dan bent u bij Paraat Service & Onderhoud aan het goede adres! Wij zijn gespecialiseerd in energiezuinige CV installaties en bieden u vele voordelen, waaronder zeer scherpe prijzen, all-in abonnementen en onze eigen vakkundige monteurs

CV-ketel repareren of vervangen in of rondom Delft?

Zelfs bij een goed onderhouden CV-ketel kan er wel eens iets kapot gaan. In dat geval is het raadzaam om na te gaan hoe oud uw CV-ketel is. Is deze ouder dan 10 jaar, dan bent u vaak voordeliger uit door een nieuwe CV-ketel aan te schaffen, in plaats van de ketel te laten repareren. Natuurlijk vergt een nieuwe CV-ketel kopen een investering. Maar omdat de nieuwere ketels een stuk zuiniger met energie omgaan dan de ketels van pakweg 15 jaar geleden, kunt u deze investering doorgaans binnen afzienbare tijd weer terugverdienen. Tel daar nog het verhoogde comfort bij op (plus het feit dat u de reparatiekosten voor uw oude ketel kunt wegstrepen) en u zult zien dat u uiteindelijk voordeliger uit bent.

Intergas CV-ketels

Paraat Service & Onderhoud is officieel dealer van Intergas Verwarming, dat zich al meer dan vijftig jaar specialiseert in het ontwikkelen van verwarmingsketels. De Intergas HReco ketel bijvoorbeeld, behoort al jarenlang tot de bestverkochte combiketels in Nederland. U bent hiermee verzekerd van een hoog rendement op zowel verwarming als op warm water. Dubbel HR dus! Indien u twijfelt over welke Intergas CV-ketel het best geschikt is voor uw persoonlijke situatie, dan kunnen wij u hier uiteraard over adviseren.

 

CV ketel offerte Losse CV ketel kopen

 

Ja, ik zoek een CV-ketel in Delft!

Of u zich nu nog moet oriënteren op de mogelijkheden of direct een nieuwe Intergas CV-ketel wilt bestellen, Paraat Service & Onderhoud is u graag van dienst. Heeft u vragen of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord!