Nieuwlandparc 309 D, 2952 DD Alblasserdam
Offerte Service

CV ketel Leiden

Voor een nieuwe CV-ketel Leiden bent u bij Paraat Service & Onderhoud aan het goede adres. Wij leveren diverse ketels van het merk Intergas, welke wij uiteraard ook voor u kunnen installeren.

Waarom Intergas CV-ketels?

Intergas is een pionier op het gebied van CV techniek en specialiseert zich al ruim vijftig jaar in het ontwikkelen van energiezuinige CV-ketels. Daarbij is het merk al sinds het begin van de jaren 90 marktleider op het gebied van HR-ketels. Hun Kombi Kompakt HR ketel behoort al jaren tot de best verkochte ketels in Nederland. Intergas HR-ketels zijn zuinig, betrouwbaar en duurzaam, en dat is precies wat wij onze klanten willen bieden.

Het belang van regelmatig onderhoud

Uw CV-ketel is een apparaat dat behoorlijk intensief gebruikt wordt, met name in de wintermaanden. Toch kijken veel mensen er nauwelijks naar om - tot het moment dat ze ineens geen warm water en verwarming meer hebben! Om storingen te voorkomen, de veiligheid te waarborgen en de levensduur van uw CV-ketel te verlengen, is het belangrijk om jaarlijks onderhoud te laten uitvoeren door een specialist. De monteur zal uw ketel helemaal nalopen en controleren op slijtage en kleine defecten. De brander en warmtewisselaar worden schoongemaakt. Indien nodig kan de regelapparatuur opnieuw worden afgesteld. Om te voorkomen dat u met hoge kosten wordt geconfronteerd of vergeet dat uw ketel onderhoud nodig heeft, biedt Paraat Service & Onderhoud u de mogelijkheid om een onderhoudsabonnement af te sluiten. U betaalt hiervoor een vast, laag bedrag per jaar, en krijgt automatisch bericht wanneer het weer tijd is om een afspraak met een monteur in te plannen. Dat geeft een zeker gevoel, en kan u een hoop onnodige problemen besparen!

 

CV ketel offerte Losse CV ketel kopen

 

Ja, ik zoek een CV-ketel in Leiden!

Een nieuwe CV-ketel Leiden kopen is zo geregeld bij Paraat Service & Onderhoud! Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op voor meer informatie, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Onze medewerkers helpen u graag verder!