Nieuwlandparc 309 D, 2952 DD Alblasserdam
Offerte Service

CV ketel Dordrecht

U zoekt een betrouwbaar adres voor een nieuwe CV-ketel in Dordrecht of omstreken? Paraat Service & Onderhoud is u graag van dienst! Wij helpen u graag om te zorgen dat u altijd verzekerd bent van een aangenaam binnenklimaat en een optimale warmwater voorziening.

Tijd voor een nieuwe CV-ketel?

Moet u regelmatig een monteur bellen omdat u problemen heeft met uw CV-ketel? Is uw CV-ketel 10 jaar of ouder? Of wilt u graag besparen op uw energiekosten? Dan is het zeker de moeite waard om de aanschaf van een nieuwe CV-ketel te overwegen. Paraat Service & Onderhoud is als officieel dealer van Intergas Verwarming, hét adres voor iedereen die op zoek is naar een energiezuinige CV-ketel in Dordrecht. Wij helpen u graag met een deskundig advies over welke ketel het best geschikt is voor uw specifieke situatie.

All-in abonnement voor de CV ketel aanvragen

Zoals alle apparaten die intensief worden gebruikt, heeft ook uw CV installatie zo nu en dan een onderhoudsbeurt nodig. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn tegen een zo scherp mogelijke prijs, bieden wij u de mogelijkheid tot het afsluiten van een all-in abonnement, oftewel een onderhoudscontract voor uw CV-ketel. Dit biedt u vele voordelen, waaronder:

  • De zekerheid van een veilige, betrouwbare installatie;
  • Een grote besparing op uw energiekosten;
  • Geen onnodige reparatiekosten;
  • Aanzienlijk minder risico op storingen;
  • Automatisch bericht wanneer het weer tijd is voor onderhoud;
  • Een vast bedrag per jaar.

Wilt u meer weten over onze all-in abonnementen, neemt u dan even contact met ons op.

 

CV ketel offerte Losse CV ketel kopen

 

Ja, ik zoek een CV-ketel in Dordrecht!

Wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor een nieuwe CV-ketel Dordrecht, of heeft u vragen over een van onze overige diensten, neemt u dan contact op met Paraat Service & Onderhoud. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Onze medewerkers helpen u graag verder!