Nieuwlandparc 309 D, 2952 DD Alblasserdam
Offerte Service

Intergas cv ketel offerte aanvragen

Intergas cv ketels vertegenwoordigen een nieuwe generatie HR-ketels. Bij Paraatservice vindt u een uitgebreid assortiment aan Intergas HR ketels. Kies hieronder uw gewenste ketel en vraag direct een op maat gemaakte offerte aan.

Intergas Kombi Kompakt HR
De ideale combiketel biedt behaaglijke warmte, een royale hoeveelheid warmwater, in combinatie met een zeer laag gasverbruik en een plezierig prijskaartje. 

Intergas Kombi Kompakt HRE
De combiketel die écht alles combineert. In dit moderne, compacte designtoestel bevindt zich de baanbrekende technologie die ‘dubbel HR’ wordt genoemd.

Uitgebreid assortiment CV ketels

Hieronder vindt u een uitgebreide selectie van de cv-ketels die wij verkopen. Wij zijn officieel dealer van het merk Intergas

Stap 1 – Kies uw gewenste cv-ketel

Als u op meer informatie klikt, kunt u de documentatie van zowel de cv-ketel als de thermostaten downloaden. Tevens vindt u hier de specificaties van de cv-ketel en ziet u welke thermostaten erbij passen.

Stap 2 – Stel zelf een offerte samen

Kies welke thermostaat u bij uw ketel wilt hebben. Tevens kunt u uit een aantal opties kiezen, zoals een dakdoorvoer, vulpakket en eventueel veiligheidsproducten. Vervolgens kunt u gelijk onze onderhoudscontracten bekijken.