Nieuwlandparc 309 D, 2952 DD Alblasserdam
Offerte Service

CV ketel Roosendaal

Paraat Service & Onderhoud is dé CV-ketel specialist van Roosendaal en omstreken. Wilt u een CV-ketel kopen of leasen, met of zonder installatie? Wij zijn u graag van dienst!  

Een nieuwe CV-ketel kopen in Roosendaal

Een nieuwe CV-ketel kopen is vaak geen eenvoudige opgave. Er zijn zoveel verschillende ketels, en de prijzen lopen sterk uiteen. Hoe weet u nu of u een goede keus maakt? Wel, daar helpen wij u graag bij! Bij het uitzoeken van een CV-ketel dient u rekening te houden met verschillende factoren, zoals het soort woning dat u heeft, hoe groot de woning is, en of u de behoefte heeft om op meerdere plekken tegelijk warm water te kunnen tappen. Ook uw wensen op het gebied van energiezuinigheid spelen mee; wilt u graag besparen op uw energiekosten, dan kunt u overwegen om wat meer te investeren in een ketel die heel zuinig met stroom en gas omgaat. Paraat Service & Onderhoud helpt u graag met een deskundig advies.

Een CV-ketel leasen

Een nieuwe CV-ketel vergt natuurlijk een investering. Wij zijn ons er goed van bewust dat niet iedereen de financiële ruimte heeft om zo’n bedrag in één keer te voldoen. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om een CV-ketel bij ons te leasen. Dit biedt meerdere voordelen:

  • U heeft geen grote uitgave in één keer;
  • U betaalt een lage, maandelijkse premie;
  • U bent niet duurder uit dan wanneer u zou kopen;
  • Service en onderhoud kunnen worden meegefinancierd;
  • De ketel wordt geïnstalleerd door een vakkundige monteur;
  • Rente is fiscaal aftrekbaar wanneer u kunt aantonen dat het een verbetering van de woning betreft.

Wilt u meer weten over de voorwaarden van een CV-ketel leasen, neemt u dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

 

CV ketel offerte Losse CV ketel kopen

 

Ja, ik zoek een CV-ketel in Roosendaal!

Wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor een nieuwe CV-ketel Roosendaal? Of heeft u vragen over welke CV-ketel het meest geschikt is voor uw specifieke situatie? Neemt u dan contact op met Paraat Service & Onderhoud. Onze medewerkers staan u graag te woord!