Nieuwlandparc 309 D, 2952 DD Alblasserdam
Offerte Service

CV ketel Alblasserdam

Paraat Service & Onderhoud is hét adres voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare CV-ketel Alblasserdam. Wij kunnen zowel de levering als de installatie van uw nieuwe ketel verzorgen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor deskundig advies!

Een nieuwe CV-ketel kopen

Een CV-ketel gaat, afhankelijk van hoe goed het toestel onderhouden is, ongeveer 15 jaar mee. Daarna is de ketel aan vervanging toe. Veel mensen stellen de aanschaf van een nieuwe ketel het liefst zo lang mogelijk uit. Maar wist u dat u met een nieuwe CV-ketel juist een heleboel geld kunt besparen? De moderne CV-ketels van nu zijn namelijk een stuk zuiniger dan de ketels van 10 jaar geleden. Dat betekent dat u een flinke besparing op uw energiekosten kunt realiseren. Daarbij kunt u eventuele reparatiekosten voor uw oude CV-ketel wegstrepen. Is uw huidige ketel aan vervanging toe, of voldoet het toestel simpelweg niet meer aan uw behoeften, dan is de aanschaf van een nieuwe, energiezuinige HR-ketel de beste investering die u kunt doen.

Onze CV-ketels

Paraat Service & Onderhoud levert de meest energiezuinige HR-ketels van het merk Intergas. Dit merk behoort al vijftig jaar tot de pioniers op het gebied van verwarmingstechniek. Zo leveren wij bijvoorbeeld de Intergas Kombi Kompakt HReco, in comfortklasse CW3, CW4 en CW5. U kunt bij ons online een nieuwe Intergas CV-ketel bestellen, maar het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen voor een CV-ketel inclusief installatie. Bovendien kunt u ook meteen een onderhoudsabonnement afsluiten voor uw nieuwe ketel. Dan heeft u daar geen omkijken meer naar!

 

CV ketel offerte Losse CV ketel kopen

 

Ja, ik zoek een CV-ketel in Alblasserdam!

Heeft u interesse in een nieuwe CV installatie of heeft u vragen op dit gebied, neemt u dan contact op met Paraat Service & Onderhoud. U kunt een mailtje sturen naar [email protected], maar we zijn ook telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 078 – 645 1351. Onze vakmensen helpen u graag verder!