Nieuwlandparc 309 D, 2952 DD Alblasserdam
Offerte Service

CV ketel Den Haag

Paraat Service & Onderhoud is dé CV-ketel specialist van Den haag en omstreken. Bent u op zoek naar een nieuwe CV-ketel waarmee u kunt besparen op uw energieverbruik? Wilt u een onderhoudsabonnement voor uw CV installatie afsluiten? Of zoekt u een goed adres voor CV-reparaties? Wij zijn u graag van dienst!

Een nieuwe CV-ketel kopen in Den Haag

De aanschaf van een nieuwe CV-ketel vergt vaak een behoorlijke investering, en bovendien weten veel mensen niet welke ketel nu de beste keuze is. Bij Paraat Service & Onderhoud streven we ernaar om onze klanten hier zo goed mogelijk over te informeren. De keuze voor een CV-ketel is afhankelijk van meerdere factoren, waaronder het soort woning dat u heeft, de grootte van de woning, en uw behoefte om op meerdere plekken tegelijk warm water te kunnen tappen. Ook energiezuinigheid speelt een belangrijke rol, want niet iedereen is bereid om iets meer te investeren in ruil voor een zuinigere ketel. Paraat Service & Onderhoud is officieel dealer van Intergas CV-ketels en helpt u graag bij het kiezen van een nieuwe CV-ketel is perfect past bij uw persoonlijke situatie.

Service en onderhoud van uw CV ketel

Een nieuwe CV-ketel betekent nog niet dat u er helemaal niet meer naar om hoeft te kijken. Een CV-ketel maakt jaarlijks gemiddeld zo’n 1000 branduren, en wordt dus behoorlijk intensief gebruikt. Net als een auto heeft ook een CV-ketel eens in de zoveel tijd wat onderhoud nodig. De meeste mensen stellen dit onderhoud vaak uit, met alle gevolgen van dien. Achterstallig onderhoud kan leiden tot storingen, onnodige slijtage en meer energieverbruik, om nog maar niet te spreken over de veiligheidsrisico’s. Daarbij zal een slecht onderhouden ketel een kortere levensduur hebben. Om ervoor te zorgen dat u zich over de jaarlijkse controle en onderhoudsbeurt geen zorgen hoeft te maken, biedt Paraat Service & Onderhoud u de mogelijkheid om bij aanschaf van een CV-ketel direct een onderhoudsabonnement af te sluiten. U betaalt hiervoor een vast, laag bedrag per maand, en krijgt automatisch bericht van ons wanneer het weer tijd is voor onderhoud. Dit wordt uitgevoerd door onze eigen monteurs. Wel zo prettig!

 

CV ketel offerte Losse CV ketel kopen

 

Ja, ik zoek een CV-ketel in Den Haag!

Een nieuwe CV-ketel Den Haag kopen? Dat is zo geregeld bij Paraat Service & Onderhoud! Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een nieuwe CV-ketel inclusief installatie, of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen!