Nieuwlandparc 309 D, 2952 DD Alblasserdam
Offerte Service

CV ketel Zoetermeer

Ons wooncomfort is voor een groot deel afhankelijk van onze CV-ketel. Dat beseffen we vaak pas als het toestel ineens niet meer doet wat het moet doen. Niemand wil ‘s ochtends verrast worden door een koude douche, of ’s winters ineens in de kou komen te zitten. Periodiek onderhoud is dan ook belangrijk, evenals het tijdig vervangen van uw CV-ketel. Paraat Service & Onderhoud is de CV-ketel specialist van Zoetermeer en omstreken. Op deze pagina vertellen we u wat meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat u moet weten over een nieuwe CV-ketel kopen

Een CV-ketel gaat, afhankelijk van hoe goed deze onderhouden is, gemiddeld 12 tot 15 jaar mee. Een tijdige vervanging van uw CV-ketel voorkomt dat u met onverwachte verrassingen geconfronteerd wordt. Er is echter nog een andere reden waarom de aanschaf van een nieuwe ketel aantrekkelijk kan zijn. Is uw huidige CV-ketel 10 jaar of ouder, dan is de kans groot dat het toestel onnodig veel stroom en gas verbruikt. De CV-ketels die 15 jaar geleden werden geïntroduceerd, zijn namelijk veel minder zuinig dan de moderne HR-ketels die er nu verkrijgbaar zijn. Om een voorbeeld te geven: met de aankoop van een nieuwe HR-ketel kunt u jaarlijks wel €300 of meer op uw stookkosten besparen! De investering voor een nieuwe ketel is dus iets wat u vrij snel weer terugverdiend kunt hebben.

Wat wij voor u kunnen betekenen in Zoetermeer

Paraat Service & Onderhoud levert HR-ketels van het merk Intergas. Met een Intergas CV-ketel bent u verzekerd van een betrouwbare, energiezuinige en compacte ketel met aantrekkelijke garantievoorwaarden. Wij kunnen voor elk huishouden een passende Intergas ketel leveren. Bent u benieuwd naar welke HR-ketel het best geschikt is voor uw persoonlijke situatie, neem dan contact met ons op voor een deskundig advies op maat.

CV-ketel onderhoud

Een CV-ketel wordt intensief gebruikt en heeft dus ook zo nu en dan onderhoud nodig. Een aantal werkzaamheden, zoals het bijvullen van de CV-ketel en het ontluchten van de radiatoren en het expansievat, kunt u gewoon zelf doen. De jaarlijkse onderhoudsbeurt moet echter altijd door een specialist worden uitgevoerd. Om ervoor te zorgen dat u niet onverwachts voor grote uitgaven komt te staan, of het nodige onderhoud te lang uitstelt, biedt Paraat Service & Onderhoud u de mogelijkheid een service- en onderhoudsabonnement af te sluiten voor uw CV-ketel.

 

CV ketel offerte Losse CV ketel kopen

 

Ja, ik heb interesse in een nieuwe CV-ketel Zoetermeer!

Heeft u nog vragen met betrekking tot CV installaties, of wilt u direct een nieuwe CV-ketel Zoetermeer bestellen, neemt u dan contact op met Paraat Service & Onderhoud. U kunt ons bellen op telefoonnummer 078 – 645 1351 of een mailtje sturen naar [email protected]. Onze medewerkers helpen u graag verder!