Nieuwlandparc 309 D, 2952 DD Alblasserdam
Offerte Service

CV ketel Utrecht

Bent u op zoek naar een energiezuinige en betrouwbare CV-ketel Utrecht, tegen een aantrekkelijke prijs? Paraat Service & Onderhoud is specialist op het gebied van CV installaties en biedt u scherp geprijsde HR-ketels van Intergas.

CV ketel vervangen in Utrecht

Heeft uw huidige CV-ketel regelmatig kuren? Zijn de prestaties van het toestel niet van het gewenst niveau? Is het toestel ouder dan 10 jaar? Moet u veel geld uitgeven aan reparaties? Dan is vervanging van de CV-ketel hoogstwaarschijnlijk de beste oplossing. Dit vergt vanzelfsprekend een investering. Maar doordat u een aanzienlijke besparing kunt realiseren op uw energie verbruik, u het comfort in huis kunt verhogen en u de reparatiekosten voor uw oude ketel kunt wegstrepen, bent u met een nieuwe ketel uiteindelijk voordeliger uit.

Waarom Intergas?

Intergas is al ruim vijftig jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve, duurzame en betrouwbare CV-ketels. Intergas is tevens het merk dat de revolutionaire dubbel HR technologie introduceerde: een hoog rendement op warm water én verwarming! De Intergas Kombi Kompakt HR ketel is al jaren één van de bestverkochte HR-ketels in Nederland. Met een HR-ketel van Intergas bent u verzekerd van een energiezuinige ketel die een optimaal comfort biedt!

CV-ketel onderhoud

Een CV-ketel wordt intensief gebruikt en heeft dus ook zo nu en dan onderhoud nodig. Een aantal werkzaamheden, zoals het bijvullen van de CV-ketel en het ontluchten van de radiatoren en het expansievat, kunt u gewoon zelf doen. De jaarlijkse onderhoudsbeurt moet echter altijd door een specialist worden uitgevoerd. Om ervoor te zorgen dat u niet onverwachts voor grote uitgaven komt te staan, of het nodige onderhoud te lang uitstelt, biedt Paraat Service & Onderhoud u de mogelijkheid een service- en onderhoudsabonnement af te sluiten voor uw CV-ketel.

 

CV ketel offerte Losse CV ketel kopen

 

Ja, ik zoek een CV-ketel in Utrecht!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een nieuwe CV-ketel Utrecht inclusief installatie, of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op voor meer informatie. De medewerkers van Paraat Service & Onderhoud zijn u graag van dienst!