Nieuwlandparc 309 D, 2952 DD Alblasserdam
Offerte Service

CV ketel Spijkenisse

Een nieuwe CV-ketel Spijkenisse koopt u bij Paraat Service & Onderhoud! U profiteert bij ons altijd van scherpe prijzen, vakkundige monteurs en een prima service. Paraat Service & Onderhoud staat voor u klaar!

CV-ketel kopen in Spijkenisse

Een nieuwe CV-ketel kopen is iets wat veel mensen zo lang mogelijk uitstellen, tot ze er echt niet meer onderuit kunnen. Natuurlijk, de aankoop van een ketel vergt een investering. Maar wanneer u kiest voor een van onze zuinige Intergas HR-ketels kunt u meteen beginnen met besparen op uw energiekosten. Zo kunt u die investering ook binnen afzienbare tijd weer terugverdienen. Daarbij profiteert u van een hoger comfort, en kunt u de reparatiekosten voor uw oude ketel wegstrepen. Paraat Service & Onderhoud helpt u graag bij het uitzoeken van een nieuwe ketel die in alle opzichten aan uw wensen en behoeften voldoet. Neem gerust contact met ons op voor een deskundig advies op maat!

CV-ketel leasen

De aanschaf van een nieuwe CV-ketel is niet niks, en een ketel begeeft het altijd op het verkeerde moment, wanneer het écht niet uitkomt. Daarom biedt Paraat Service & Onderhoud u de mogelijkheid om een CV-ketel te leasen. In plaats van dat u de CV-ketel in één keer betaalt, betaalt u een vast, laag bedrag per maand, gedurende een vooraf vastgestelde periode. Installatie, service en onderhoud kunnen gewoon worden meegefinancierd. En u bent bij ons niet duurder uit dan wanneer u de CV-ketel zou kopen!

 

CV ketel offerte Losse CV ketel kopen

 

Ja, ik zoek een CV-ketel in Spijkenisse!

Zoekt u een CV-ketel in Spijkenisse, maar zit u nog met vragen? Neem dan vandaag nog telefonisch of per e-mail contact op met Paraat Service & Onderhoud. We helpen u graag verder met een deskundig advies. Uiteraard kunt u ook altijd bij ons terecht voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor een nieuwe CV-ketel inclusief installatie!